Tisk

Natisnemo vse
Za nas ni ovir

Natisnemo vse

Hitrost in kvaliteta tiska sta pri nas vedno na prvem mestu. Pri svojem delu uporabljamo samo visoko kvalitetne naprave, ki omogočajo kvalitetno izvedbo najrazličnejših tiskovin. Natisnemo lahko praktično vse. Majhne vizitke, ogromne plakate ali nalepke za vozila.
Manjši formati tiska

MANJŠI FORMATI TISKA

Najpogosteje se izdelki tiskajo v manjših oziroma običajnih formatih. Z možnostjo uporabe različnih tiskarskih strojev, vam lahko vedno zagotovimo ugodno izbiro glede na število tiskovin, ki jih potrebujete.

Večji formati tiska

VEČJI FORMATI TISKA

Z uporabo najnaprednejših naprav vam omogočamo tisk na najrazličnejše materiale tudi v izjemno velikih dimenzijah. Več o ponudbi si lahko ogledate s klikom na gumb.

Ostali promocijski tisk

OSTALI PROMOCIJSKI TISK

Tisk na promocijske izdelke se izvaja v vseh možnih velikostih in oblikah. Za to uporabljamo posebne naprave, ki zagotavljajo kvaliteten tisk na tekstil, plastiko in vse ostale materiale. Omejuje nas le domišljija.

Kvaliteto potrjujejo

večletne izkušnje

0
Let neprecenljivih izkušenj
0
Potiskanih kilometrov papirja
0
Porabljenih litrov barve
0
Lično oblikovanih tiskovin

PERSONALIZIRAN TISK

Personaliziran tisk običajno uporabljamo za naslovljeno direktno pošto, kot so recimo računi, kuverte ali nalepke z naslovnikovimi podatki. Personalizirani tisk pa lahko uporabimo tudi za vse druge namene in priložnosti, kjerkoli in kadarkoli to želite.

Personalizirane tiskovine
Tisk z belo barvo in laki

TISK Z BELO BARVO IN LAKOM

Poleg tiska z običajnimi barvami lahko tudi pri manjših nakladah tiskamo z lakom in belo barvo. S tem ustvarimo edinstvene in atraktivne tiskovine, ki bodo zagotovo pritegnile pozornost.